Home > Over Coach Company > Over Atwil Louwerse

homespacer2

> Over Coach Company
> Totaalwelzijn
> Werkwijze
> Over Atwil Louwerse
> Over Lionne Louwerse
> Rouwbegeleiding

Over Atwil Louwerse

Ervaren coach, sportliefhebber en levensgenieter

Volgens zijn klanten en kinderen is hij een geboren coach. Atwil Louwerse ziet coaching dan ook niet als hobby of baan; het is zijn levensstijl en -missie. “Met veel passie coach ik mensen die willen veranderen, en daarbij geholpen willen worden, naar een zinvoller, gezonder en succesvoller leven.”

 

Analytisch en resultaatgericht
Atwil: “Door mijn interesse in mensen en liefde voor dit vak leef ik me compleet in een situatie in. Ik analyseer scherp, scheid snel hoofd- van bijzaken en  trek heldere conclusies. Ik doe wat nodig is, en wat werkt, om doelen te halen. Op een soms confronterende, maar altijd respectvolle en inspirerende manier.”

 

Leven is leren
Atwil: “Het coachingsvak en onze multidisciplinaire aanpak vergen permanente educatie. Door externe coaching, het lezen van coachingsgerelateerde boeken en het volgen van ontwikkelingen, cursussen en opleidingen blijf ik mezelf ontwikkelen. Maar vooral het leven zelf is mijn grootste leerproces.”

 

Praktische spiritualiteit
Atwil: “Praktische spiritualiteit fascineert me: de mens als persoon met een ziel. Elk mens heeft een reden waarom hij hier op aarde is. Ik help mensen de zin van hun bestaan te ontdekken. Zijn ze zich van deze waarde bewust? Dan geeft dat hun leven, en indirect ook het leven van anderen, meer betekenis.”

 

Sporten, familie en fotograferen
Atwil: “Ik sport graag, vooral hardlopen en nordicwalken. En wandelen, bij voorkeur in de bergen. Mijn camera gaat altijd mee, zodat ik onderweg mooie foto´s van mensen en natuur kan maken. Verder geniet ik volop van reizen, tuinieren, lekker eten en drinken, en van Lionne en onze kinderen.”

 

Meer informatie?
Bezoek het Linked-Inprofiel van Atwil Louwerse. Bel 035 –  577 29 11 of laat uw contactgegevens achter. U hoort binnen één werkdag van ons.

Heeft u vragen?

Bel of mail ons:
035 – 577 29 11
info@coachcompany.nl

 

 

Klant aan het woord

Het duurde even voordat ik het begreep. Maar Atwil heeft gelijk; het leven is bedoeld om te vieren.

> Meer klanten vertellen