Home > Over Coach Company > Over Lionne Louwerse

homespacer2

> Over Coach Company
> Totaalwelzijn
> Werkwijze
> Over Atwil Louwerse
> Over Lionne Louwerse
> Rouwbegeleiding

Over Lionne Louwerse

Energieke gastvrouw, officemanager en rouwbegeleider

“Alles wat op ons pad komt, kunnen we aan. Het maakt niet uit wat er gebeurt, wel hoe we ermee omgaan.” Met haar warmte, luisterend oor en positieve instelling helpt Lionne Louwerse mensen op belangrijke levensmomenten. Mensen weer sterk en gelukkig zien worden maakt haar blij.

 

Gastvrij en oog voor detail
Lionne: “Ik creëer graag een uitnodigende, sfeervolle coachingsomgeving. Een plek waar mensen zich veilig en ontspannen voelen. In onze coachingspraktijk in Hollandsche Rading of op een passende, externe locatie. Als gastvrouw met een scherp oog voor detail, zorg ik dat het onze klanten aan niets ontbreekt.”

 

Organisatorisch sterk
Lionne: “Naast mijn rol als gastvrouw, hou ik me bezig met plannen, regelen en coördineren. Ik run de backoffice van onze coachingspraktijk, onderhoud contacten met o.a. opdrachtgevers en leveranciers, en ondersteun Atwil bij grootschalige, meerdaagse teamcoachingsprogramma’s en heidesessies.”

 

Verlies- en rouwbegeleiding
Lionne: “Na het verlies van mijn eerste man wist ik dat ik mensen tijdens hun verlies-en rouwproces wilde begeleiden. Ik rondde de beroepsopleiding aan de Hogeschool Geesteswetenschappen Utrecht succesvol af. Nu help ik mensen na een ingrijpend verlies stap voor stap weer van het leven te genieten.”

 

Sporten, familie en Quantum-Touch
Lionne: “Ik pak graag mijn fiets, hardloopschoenen of nordicwalkingstokken om de natuur te verkennen. Ook hou ik van lezen, skieën, reizen, bloemschikken en dineren met familie en vrienden. Quantum-Touch, een methode om pijn te verzachten en genezing te versnellen, heeft mijn speciale interesse.“

 

Meer informatie?
Bezoek het Linked-Inprofiel van Lionne Louwerse. Bel 035 – 577 29 11 of laat uw contactgegevens achter. U hoort binnen één werkdag van ons.

Heeft u vragen?

Bel of mail ons:
035 – 577 29 11
info@coachcompany.nl