Home > Over Coach Company > Werkwijze

homespacer2

> Over Coach Company
> Totaalwelzijn
> Werkwijze
> Over Atwil Louwerse
> Over Lionne Louwerse
> Rouwbegeleiding

Werkwijze

Doelgericht samenwerken aan oplossingen

De beste en snelste manier om uw vraagstuk op te lossen? Uw actieve bijdrage aan ons coachingstraject op maat. U toont initiatief en neemt verantwoordelijkheid. Wij stemmen de inhoud, methodiek en frequentie van onze coaching af op uw persoonlijke vraagstukken, mogelijkheden en ambities. Zo werken we samen in vier fasen toe naar het behalen van uw doelen.

 

Fase 1: intakegesprek
60% van het succes van coaching hangt af van uw coach. Een telefoongesprek wijst uit of we een persoonlijke en inhoudelijke klik hebben. Zo ja, dan volgen een schriftelijk intakedocument en persoonlijk intakegesprek. Deze geven ons het antwoord op de volgende vragen: Wat is uw probleem? Wat is uw doel?

 

Fase 2: coaching op maat
Na een scherpe analyse van alle actoren stellen we een coachingstraject op maat samen. De inhoud, de methodes en het aantal sessies van het traject sluiten naadloos aan op uw persoonlijke vraagstuk en doelstelling. Met een maatwerktraject bent u zeker van een grondige aanpak en blijvend resultaat.

 

Fase 3: coachingssessies
Tijdens 3-4 uur durende coachingssessies gaan we diep op uw vraagstukken in. We ontdekken uw aandeel in de kwestie. U krijgt frisse inzichten, creëert nieuwe kansen. Na elke sessie ontvangt u een verslag en opdrachten. Tussendoor onderhouden we telefonisch en mailcontact. Zo bereikt u uw doel snel en goed.

 

Fase 4: evaluatie en nazorg
Tijdens het evaluatiegesprek bespreken we samen uw ervaringen en resultaten. In fase 1 hebben we uw doelen omschreven. In deze laatste fase toetsen we of uw vraagstukken naar tevredenheid zijn opgelost, en of u vervolgsessies wenst. 98% van onze klanten geeft aan tevreden tot zeer tevreden te zijn.

Topverzorging op toplocatie
In een rustige, comfortabele omgeving werken we ongestoord aan uw vragen en doelen. Bij haardvuur, op het terras of wandelend in de bossen. Tijdens coachingssessies ontbreekt het ook de inwendige mens aan niets. U vertrekt opgeladen, met een hoofd vol nieuwe inzichten en een voldaan gevoel.

 

Wilt u kennismaken?
Spreekt onze aanpak u aan? Bel Atwil of Lionne Louwerse op 035 – 577 29 11 of laat uw contactgegevens achter. U hoort dan binnen één werkdag van ons.

 

Heeft u vragen?

Bel of mail ons:
035 – 577 29 11
info@coachcompany.nl

 

Klant aan het woord

“Ik heb het gevoel dat ik me helemaal kan geven. Ik voel geen enkele angst of schroom om over alles te praten. Dit is ongekend.N.B.

> Meer klanten vertellen